Per trein

Vanaf de uitgang van het Station gaat u rechtdoor. U bevindt zich op de Stationstraat. U volgt deze weg tot aan het einde van de weg. Hier gaat u linksaf de Oostersingel op. Deze weg volgt u tot het einde. Aan het einde op het Kerkplein gaat u linksaf de Dr. Nassaulaan op. Na 140 m bevindt uw bestemming zich aan de linkerkant.

Per Auto

Vanaf de A7/A28 uit de richting Leeuwarden/Groningen

Houd via de A28/E232 de richting Assen aan. Neem de afslag Assen West (afslag 33). Neem na 400 m de derde afslag op de rotonde de balkendwarsweg op. Ga na 250 m linksaf de Balkenweg op richting Assen. Ga na 2.5 km aan het eind van de Vaart rechtsaf de Collardslaan op. Ga na 140 m rechtsaf de Dr. Nassaulaan op. Na 140 m bevindt uw bestemming zich aan de linkerkant.


Vanaf de A28 uit de richting Zwolle

Rijd de oprit A28 op richting Meppel/Assen. Zodra u bij het knooppunt Hoogeveen bent gearriveerd, volg dan de borden richting Hoogeveen/Assen. neem de afslag Assen Zuid (afslag 32). Neem na 700 m de tweede afslag op de rotonde. Rijd na 250 m rechts de oprit Assen Zuid op. Neem na 10 m de afslag Assen Zuid (afslag 32) richting Assen Zuid. Neem na 350 m de eerste afslag op de rotonde. Ga na 450 m linksaf de Europaweg-Zuid op. Neem na 1 km de eerste afslag op de rotonde. Na 1.6 km bevindt uw bestemming zich aan de rechterkant.

 

Download

U kunt deze routebeschrijving hier ook downloaden.

 

Nassaulaan 5,Assen. Hier is  de Noordelijke Rekenkamer gevestigd.

Over de Noordelijke Rekenkamer

De Noordelijke Rekenkamer is een onafhankelijk orgaan dat  de doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid onderzoekt van het door de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen gevoerde beleid. 

Neem contact op

Noordelijke Rekenkamer
Dr. Nassaulaan 5
9401 HJ  Assen

06 89 99 01 13

Deze website gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics.